Opskrifter uden tilsat sukker.

Limonadeis 
Hvem elsker ikke is i sommervarmen ?
Fruitige Bolero ijsjes
Bland saft af Bolero pulver og hæld saften i is forme og stil i fryseren ( man kan eventuelt ligge lidt frugt stykker i formene ).

Vingummi
8 blade husblas.
1 del kogende vand.
En pose med 4-5 gram Bolero pulver.
Eventuelt lidt frugtfarve ( 5-10 dr).

Sådan gør du
1. Udblød husblas i en skål med koldt vand i ca. 10 min.
2. Kom Bolero pulveret i et glas/ skål og tilsæt en del kogende vand.
3. Knug husblas fri for det meste vand og kom det i den varme saft. Rør det godt sammen.
4. Hæld den færdige vingummi-masse i en isterningebakke, et lille fad eller en anden form.
5. Stil det på køl i et par timer til vingummi-massen er helt geleret.
Opbevares i køleskabet i en lufttæt beholder, kan holde et par dage.

Bolero Mascarpone-is
Bolero Mascarpone Ijs

ingredienser

3 spsk mascarpone
6 spsk flødeskum
4 spsk vand

Bolero efter eget valg (skovfrugter, æble eller mandler).

Fremstillingsmetode

  • Bland mascarpone, flødeskum, vand og bolero sammen. Mængden af ​​Bolero afhænger af den ønskede sødme.
  • Tilsæt forsigtigt den lagdelte flødeskum.
  • Hæld i glas og sæt i fryseren.