Nyt om Bolsjer ikke tilsat sukker

Da der hele tiden kommer nye regler, vil der for fremtiden på de sukkerfri bolsjer, blive skrevet ikke tilsat sukker.
Da det er svært at få god smag i bolsjer der ikke er tilsat sukker, tester jeg en del forskellige fyldstoffer, for at kunne lave sukkerfrie bolsjer, så tæt på de almindelige bolsjer med sukker som muligt.
Lakridsbolsjer uden tilsat sukker bliver lavet med fyldstoffet polydextrose og sødet med Easis perfect sød, ingen af de 2 produkter giver stigning i  blodsukkeret, fordelen med at bruge polydextrose er at det færdige bolsje bliver lige så hårdt og sprødt som almindelige og personligt synes jeg det er svært at smage forskel.

Det nye der skal arbejdes med, er frugtbolsjer uden tilsat sukker, har fået prøvet en del og håber snart at være i mål med dem også, problemet har været at de har haft en bismag som er lidt bitter, da jeg kun vil lave og sælge bolsjer jeg selv vil spise, arbejdes og prøves der stadige forskellige måder at lave dem på, lige så snart jeg er i mål, kommer de også op på hjemmesiden.


Salmiak bolsje, Dameskrå og Spejderhagl alle uden tilsat sukker 🙂