Forslag til hvad man kan lave med startsættet

Grund opskrift: 500 gram sukker, 1½ dl druesukker eller glukose, 1½ dl vand, koges uden omrøring til 162-165 grader.
 

 

Kongen af DanmarkChampagnebrus
2 ml. rød farve1 tsk. citronsyre
1½ ml. anis eller stjerneanis2 ml. grøn farve
3 ml. champagne-aroma
Flyvers med pulver
2 spsk. lakridspulverJordbær-bolsjer
3 spsk. salmiakpulver1 tsk. citronsyre
1,5 ml. anis2 ml. rød farve
2 ml. sort farve3 ml. jordbær-aroma
Pulverfyld til bolsjerne:
2 spsk. sukker og 2 spsk. salmiakpulverJordbær/lakrids
1 tsk. citronsyre
Sød lakridsbolsjer2 ml. rød farve
1 spsk. lakridspulver3 ml. jordbær-aroma
2 ml. sort farve1 spsk. lakridspulver
2 ml. sort farve
Kong Fu
1. del
1 tsk. citron eller æblesyre
Trækkes hvid
3 ml. champagne-aroma
2. del
Lidt sort farve
1 ml. anisolie
1 spsk. lakridspulver
1 spsk. salmiakpulver
 

 

Hekse-hyl 
1 spsk. lakridspulver
2-3 spsk. salmiakpulver
1½ ml. anis eller stjerneanis
2 ml. sort farve
Pulverfyld: Heksepulver
1 spsk lakridspulver og 2-3 spsk. salmiakpulver
 

 

Peberbolsjer
2 ml. sort farve
1 spsk. lakridspulver
1 spsk. salmiakpulver
1 tsk sort peber
Please follow and like us: