Flere forslag til fyld til chokolade.

Har man ikke så meget tid eller lyst til at lave sit eget fyld fra bunden kan man springe let over og købe sig til forskellige ting man kan bruge til fyld, her under forslag til sammensætning, noget af det kræver minimalt arbejde, så som at blande ting sammen.

Marcipan og nougat.

Marcipan og frysetørret hindbær eller jordbær, bare bland de frysetørreret bær godt ind i marcipanen.

Marcipan med Citron & Lime.

Marcipan med Citron & Lime og pistacie, et lag af hver ( fås færdigt).

Pistacie og hvis man har lyst lidt fint hakket pistacienødder blandet i.

Marmelade med hyldeblomst /citron og marcipan. først lidt af marmeladen og så dække med marcipan. (anden marmelade kan bruges alt efter hvad man kan li)

Marcipan og lakrids, bland 1-2 tsk. fulde lakridspulver i din marcipan, du kan også bruge lakrids gratulant i stedet, det giver lidt lakrids knas.

Marcipan og kokos, bland det godt sammen, man kan også sagtens tilføje lidt hakket rosiner.